Quote

Wij danken onze gasten voor deze lovende recensies. - Team Hof ten As

format_quote

We hebben reeds meerdere keren in dit restaurant gegeten en zullen dat in de toekomst blijven doen . De bediening is vriendelijk en het eten zeer lekker tegen aanvaarbare prijs in een aangenaam kader. (27/2/2022)

Andrea Camps

format_quote

"Onze lievelingsplek om de zondagen door te brengen. Eerst wandelen met de hond en daarna uitgebreid lunchen met een goed glas wijn. Wij voelen er ons erg veilig - er zijn veel veiligheidsmaatregelen genomen. Daar kan menig restaurants een voorbeeld aannemen. " (17 juli 2020)

John Couch

format_quote

Zoals steeds vriendelijke, correcte en professionele service. En de mosselen waren bovendien zeer lekker! (16 juli 2020)

Peter Freys

format_quote

Het was lekker, gezellig, vriendelijke en excellente bediening. (16 juli) 2020

Arlette von Eschen

format_quote

Het was een zeer aangename avond. We voelden ons op ons gemak vanwege alle maatregelen die men tegen corona had genomen. Het eten was heerlijk en de bediening voortreffelijk. Een dikke 10 voor Hof ten As! (14 juli 2020)

Mevrouw C.

format_quote

Super vriendelijke bediening en ook heel goed. Zeer tevreden. (14 juli 2020)

S. uit Grimbergen

format_quote

We hebben zeer lekker gegeten. Prijs/kwaliteit was top. Vriendelijk personeel. (12 juli 2020)

Wilfried Kerbusch

format_quote

"In de zomer is het hier heerlijk vertoeven op het terras. Dichtbij Brussel maar ver weg van de stadse drukte. De Scampi raad ik echt aan." (10 juli 2020)

Kirande Nijenhuis

format_quote

"Bijzonder lekker gegeten, een hele mooie presentatie van gerechten en een serveerder om "U" tegen te zeggen. Hier maak ik een vast adres van!" (8 juli 2020)

Karina Herbots

format_quote

Vriendelijke bediening, vernieuwd interieur, zeer goed eten. (2 juli 2020)

Katleen Verleysen

format_quote

Zeer lekkere aperitiefhapjes! Kleine, kraakverse calamari fritti (geen ingevrozen grote ringen met dik deeg). Mini kraakverse kaaskroketjes & garnaalkroketjes. Zeer smakelijke handgesneden super verse steak tartaar met Oosterse kruiden! Lekkere crème brulée zoals het hoort, lekker dun & niet te groot. En geweldig heerlijke wijn! En dat allemaal in een verfijnd kader & met makkelijke bereikbaarheid & parking. Echte aanrader!!! (19 juni 2020)

Alexandra van Impe

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x