Links

Thermae Boetfort - Sauna, welness en relaxatie (800m)

Combineer een dagje thermae Boetfort met een avondmaal in Hof ten As.
Ontdek dit unieke wellnesscentrum binnen de eeuwenoude gebouwen van Kasteel Boetfort te Melsbroek. Thermae kiest resoluut de kant van charme, stijl, warmte en respect voor de locatie en dat vind je in Kasteel Boetfort allemaal terug. 

klik hier =>  thermae.com/boetfort.be


B & B Barebeek sweet home (7 km)

Gelegen op 20 min. van Brussel in een kalm en groen landschap dicht bij het beekje "Barebeek"     

klik hier =>     sweethome.barebeek.be

B & B Hof van Volmersele (5,3 km.)

Een bed & breakfast in een oase van rust 

klik hier =>  Hof van Volersele.be

Hof van Volmersele is gelegen in de witloofstreek van Kampenhout. Een prachtige groene streek waar u kan genieten van rust en natuur. De hoeve ligt op een domein van 2 hectare met privé-tuin en –weide met schapen, zwanen en eenden. In de lente kan je er genieten van de mooie bloesems in de appelboomgaard.

En toch liggen we slechts op een boogscheut van de stad. Mechelen (10min), Brussel (20min), Antwerpen (20min) en Brussels’ Airport (10min) bevinden zich allemaal op minder dan een half uur rijden. Ideaal om tijdens uw zakenreis te ontspannen in onze spa of tot rust te komen in onze prachtige tuin.

U overnacht in één van onze 4 luxueuze kamers in een met stijl gerenoveerde abdijhoeve van het jaar 1730. ‘s Ochtends wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd in de gezellige ontbijtruimte.

Freelance fotograaf Morgane Gielen

VISUAL BRANDING STUDIO    

"If you let me capture your story, you will be seen."

info : klik =>  hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x