Traiteur

Geniet van onze gerechten bij u thuis. Kies uit heerlijke bereide gerechten.                                                                 

Ideaal als u dinergasten verwacht en ook zelf wilt ontspannen.

Onze troeven

  • Zeer eenvoudig op te warmen.
  • U mag de borden houden. 
  • Minimaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
  • Elke week een ander menu

Met deze tweede lockdown kan u wekelijks een menu komen afhalen op zaterdag tussen 14u & 16u.                                                                                                                     Wij aanvaarden bestellingen tot donderdagavond 18u00. (om om onze grondstoffen vrijdag te laten leveren)

 uw bestelling kan u doormailen op hoftenas@skynet.be

Graag ter plaatse cash of bancontact te betalen aub  

Menu Traiteur  € 39   (gerechten ook apart te verkrijgen)

Bestellen voor donderdag 3/12  klik hier, om af te halen op 5/121 ts.14u & 16u


VOORGERECHT
  • Garnalencocktail / de trots van onze Noordzee                                          € 12  
HOOFDGERECHT
  • Filet van duif / porto saus / pompoen                                                         € 24    
NAGERECHT
  • Witte chocolde / vanille / Bergamot citroen / Griekse yoghurt                     € 7.5

 

Voor uw en onze veiligheid m.b.t. het Coronavirus werken wij met een aangescherpt hygiënebeleid. Graag mondmasker en social distancing bewaren aub.Klant over onze Traiteursdienst, 


Het menu van vorige  zaterdag was heel lekker maar heel veel! Geen een van ons heeft zijn portie helemaal kunnen opeten ;-)     Tot zaterdag    Met vriendelijke groet   

Pat Lambert


Gilbert,De driegangenmaaltijd van gisteren, 30 oktober, was heerlijk. Het voorgerecht was heel fris en zuiver. Het hoofdgerecht was lekker en smaakvol, gemakkelijk warm te maken en met haast geen afwas. Met het water van de bain-marie heb ik de borden opgewarmd. Het dessert was heerlijk. Alle porties waren voldoende. Dus een superlekkere ervaring die voor herhaling vatbaar is. 

Dank u en tot later        Chantal en Michel


"Zoals altijd was er een duidelijke handleiding, vooraf door de zaak verduidelijkt. Dit maakt het hele proces thuis een eenvoudige klus. De soep was voortreffelijk. Iedere gast verklaarde zelden zo'n lekkere pompoensoep gegeten te hebben. Het hertenvlees was zoals aangekondigd zéér mals en vergezeld van lekkere groenten en aardappelen. Het viel zeer in de smaak met alle tafelgenoten. Het dessert maakte het plaatje compleet. Het was weer eens een zeer geslaagde kerstmaaltijd en voor herhaling vatbaar. Ideaal voor iemand die zonder veel tijd te spenderen in de keuken toch een heerlijk maal aan zijn gasten wil presenteren. Bedankt!"

Ann en Guy Driesen - Vermeulen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x