Traiteur

Geniet van onze gerechten bij u thuis. Kies uit heerlijke bereide gerechten.                                                                 

Ideaal als u dinergasten verwacht en ook zelf wilt ontspannen.

Onze troeven

  • Zeer eenvoudig op te warmen.
  • U mag de borden houden. 
  • Minimaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.
  • Elke week een ander menu

Met deze tweede lockdown kan u wekelijks een andere menu komen afhalen op zaterdag tussen 14u & 16u. Op deze manier trachten wij u een stukje Hof ten As bij u thuis te brengen. Wij aanvaarden bestellingen tot donderdagavond 18u00. (om om onze grondstoffen vrijdag te laten leveren)

 uw bestelling kan u doormailen op hoftenas@skynet.be

Graag ter plaatse cash of bancontact te betalen aub  

                                   Menu Traiteur    


             Volgende menu voor zaterdag 24/4/421 af te halen                 (ts. 14 & 16u) & bestellen voor donderdag 22/4/21 

Menu  € 39

gerechten ook apart te verkrijgen

                     

Verse cannelloni (pasta) met gegrilde groenten / tomatencoulis  € 12

******************

Kabeljauwfilet/ mosseltjes / prei julienne / witte wijn saus /puree   € 23

***************************

Catalaans roomdessert met karamel    €  7,5

                                

                                     


Voor uw en onze veiligheid m.b.t. het Coronavirus werken wij met een aangescherpt hygiënebeleid. Graag mondmasker en social distancing bewaren aub.

Klant over onze Traiteursdienst

We hebben net genoten van de overheerlijke hertenfilet !Een groot mooi stuk vlees, zacht, sappig en smakelijk – rosé gebakken. Samen met de groentjes, de puree en de lekkere saus : heerlijk eten !                                 Dank hiervoor !  Prima klaargemaakt !

Gonny Lardaux


Het hert was verrukkelijk.Zeer mals vlees met een overheerlijke saus. De oven instructies mooi gevolgd en het was TOP. Merci 

Lesley  & Johan

Traiteurdienst: Uitstekend afgeleverd, heel weinig afwerking nodig. Zeer mooi verzorgde, heel lekkere en ruime porties. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Proficiat en ... moed, Gilbert en team.

Guido Borremans 14/12

Het was erg lekker – vooral het voorgerecht was heel bijzonder (osso bucco in pasta met heerlijke tomatencoulis). Had ik geweten hoe groot de porties waren, had ik gerust nog wat extra volk kunnen uitnodigen (maar dat mag natuurlijk nu helemaal niet …) Bereiding was, zoals je zei, vrij eenvoudig – alles prima gelukt.Alhoewel ik uitkijk naar de dag dat je restaurant zelf terug open kan, was dit toch een behoorlijk lekker alternatief.Beste groeten, en tot later,

Geert Lowet


Het menu van vorige  zaterdag was heel lekker maar heel veel! Geen een van ons heeft zijn portie helemaal kunnen opeten ;-)     Tot zaterdag    Met vriendelijke groet   

Pat Lambert


Gilbert,De driegangenmaaltijd van gisteren, 30 oktober, was heerlijk. Het voorgerecht was heel fris en zuiver. Het hoofdgerecht was lekker en smaakvol, gemakkelijk warm te maken en met haast geen afwas. Met het water van de bain-marie heb ik de borden opgewarmd. Het dessert was heerlijk. Alle porties waren voldoende. Dus een superlekkere ervaring die voor herhaling vatbaar is. 

Dank u en tot later        Chantal en Michel


"Zoals altijd was er een duidelijke handleiding, vooraf door de zaak verduidelijkt. Dit maakt het hele proces thuis een eenvoudige klus. De soep was voortreffelijk. Iedere gast verklaarde zelden zo'n lekkere pompoensoep gegeten te hebben. Het hertenvlees was zoals aangekondigd zéér mals en vergezeld van lekkere groenten en aardappelen. Het viel zeer in de smaak met alle tafelgenoten. Het dessert maakte het plaatje compleet. Het was weer eens een zeer geslaagde kerstmaaltijd en voor herhaling vatbaar. Ideaal voor iemand die zonder veel tijd te spenderen in de keuken toch een heerlijk maal aan zijn gasten wil presenteren. Bedankt!"

Ann en Guy Driesen - Vermeulen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x