Menu

Apertiefhapjes                     

Calamari fritti met tartaar saus  9

Kaasbolletjes / Garnaalbolletjes 8 / 9.5

Plankje Italiaanse charcuterie 18


Voorgerechten

Tomatenroom  5.5

Tom Ka Kai vegetarische soep 8

Kaaskroketten (2) / Garnaalkroketten (2) / Duo kaas- en garnaalkroket  13 / 16 / 14.5

Tartaar rode biet/zure room/haringfilet/gerookte paling/ citusgel 14 / 24

Fris slaatje / geitenkaas / pijnboompitten / frambozen dressig 14 / 24

Carpaccio van germarineerde Agnus dunne lende / chimichuirri 14 / 24

Scampi Hof ten As 16


Hoofdgerechten           

Salade met kip en scampi gegaard in Aceito Balsamico 22

Tom Ka Kai soep met kip en scampi 23

Gebakken zalmfilet

       - met kruidenboter en rucola salade  23.5
       
- Hof ten As met Provençaalse saus en room 24
       - witte wijn saus en roze peperbolletjes 24.5

Vegetarische pasta Provençale 11.5

 Spaghetti Bolognese 15

Klassieke hamburger / cheeseburger 19.5

Filet Américain met rauwkost 21

Handgesneden rundertartaar met Oosterse kruiden 22.5

Zomerree rugfilet / basilicum erwtjes / portosaus 34

Rundersteak, 220g, 23

Entrecôte, rundvlees met vetrand en zenuw, 300 g,   dagprijs

Extra's: vleesjus  1.5, Béarnaise of champignon-room, peper-room of Provençaalse saus 3.5
Groene of gemengde salade   4
Gebakken champignons of Roquefort saus 4


Favorieten
tevens verkrijgbaar via onze traiteursdienst

Gemarineerde Agnus dunne lende met zomerkool en chimichurri 
voorgerecht / hoofdgerecht, 14 / 24  

Scampi Hof ten As met Provençaalse saus en room
voorgerecht / hoofdgerecht,  16 / 24

Vol au vent “Komilfoo”  
hoofdgerecht,  21

Parelhoenfilet met Luikse pens en zilveruitjes  
hoofdgerecht,  24

Voor de kleine fijnproevers

Kipfilet met appelmoes    11
Kinder Vol au Vent 12
Spaghetti Bolognese 9


 




{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x