Menu

Apertiefhapjes                     

Calamari fritti met tartaar saus  9

Kaasbolletjes / Garnaalbolletjes 8 / 9.5

Plankje Italiaanse charcuterie 18


Voorgerechten

Tomatenroom  6

Scampi in 't groen (6 kruiden) 16

Kaaskroketten (2) / Garnaalkroketten (2) / Duo kaas- en garnaalkroket  13 / 16 / 14.5

Carpaccio van germarineerde Agnus dunne lende / chimichuirri 14 / 24

Scampi Hof ten As 16




Hoofdgerechten           

Salade met kip en scampi gegaard in Aceito Balsamico 22

Lamsfilet / jus met rozemarijn / snijboontjes & bloemkool / kruidenpuree  27

Kabeljauwfilett

       - in de oven 24.5
       
- groene kruiden (6 kruiden) 24,5
       - Nantua (kreeftensaus) 26

Vegetarische pasta Provençale 11.5

Spaghetti Bolognese 15      Spaghetti Hof ten As  15      Lasagna    15

Klassieke hamburger 19.5    / cheeseburger 19.5

Filet Américain met rauwkost 21

Handgesneden rundertartaar met oude granen mosterd (Meaux) 21.5

Carpaccio van germarineerde Agnus dunne lende / chimichuirri  24

Rundersteak, 220g, 23

Entrecôte, "faux filet", dunne lende, graan-gevoederd rundvlees met vetrand en zenuw, 300 g,   33

Extra's:
Vleesjus 1.5
Béarnaise of champignon-room, peper-room of Provençaalse saus 3.5
Groene of gemengde salade   4
Gebakken champignons of Roquefort saus 4


Favorieten
tevens verkrijgbaar via onze traiteursdienst

Gemarineerde Agnus dunne lende met zomerkool en chimichurri 
voorgerecht / hoofdgerecht, 14 / 24  

Scampi in 't groen  (6 kruiden)
voorgerecht / hoofdgerecht,  16 / 24

Vol au vent “Komilfoo”  
hoofdgerecht,  21

Lamsfilet / jus met rozemarijn / snijboontjes & bloemkool / kruidenpuree  
hoofdgerecht,  26

Voor de kleine fijnproevers

Kipfilet met appelmoes    11
Kinder Vol au Vent 12
Spaghetti Bolognese 9


 




Menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x