Brasserie / kaart & suggesties

Geniet bij brasserie-restaurant Hof ten As van een snelle hap of een uitgebreid diner. Met dagverse ingrediënten en oog voor detail laten wij u culinair genieten. De centrale open haard zorgt voor een aparte, gezellige sfeer aan tafel.

Buiten de vaste kaart (onze klassiekers of blijvers) bieden wij steeds seizoensgebonden suggesties aan die u hieronder rechts kan bekijken.

Op zomerse dagen nodigen wij u uit op de groene binnenplaats met groot terras. Ook hier kunt u à la carte lunchen en dineren.

Ons aanbod bestaat uit onze klassiekers/blijvers aangevuld met seizoensuggesties, zie knoppen hierboven.

Met de huidige restricties hebben wij onder andere het aantal zitplaatsen beperkt.  Op drukke momenten hebben wij twee zittingen zodat iedereen rustig en veilig kan genieten. Wij vragen u vooraf een tafel te reserveren.  klik hier 

Wijnkaart

Onze huiswijn "Joie de Vivre" is verkrijgbaar voor € 27 per fles. Daarnaast hebben wij een uitgebreide wijnkaart met klassieke Franse wijnen en een wereldwijnen als tegenhanger. Vele wijnen kunt u aan winkelprijs aankopen om er thuis van te kunnen genieten. Ontdek ook onze traiteurdienst.

High tea en zoetigheden

Afternoon tea, high tea, namiddagkoffie ... hoe u het ook maar noemt, kom 's namiddags lekker bij ons ontspannen aan de open haard of op het zomerterras!

Groepen 

Wij mogen weer bij elkaar komen wat een feest!  Voor grotere gezelschappen vragen wij ons te mailen of bellen. Voor een vlotte bediening, vragen wij u uw bestelling te beperken tot maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdschotels. Zo kunnen wij u beter & sneller bedienen.

Vier de feestdagen bij Hof ten As

Feestelijk kerstlunch wordt geserveerd op 25 december (vooraf reserveren vereist).Groots oudjaarsfeest op 31 december (vooraf reserveren vereist).


Hof ten As & Duurzaamheid

Niet alleen onze binnenplaats is groen, ons milieubeleid ook.  Wij recycleren zoveel als mogelijk en heten uw milieubesparende ideeën van harte welkom. Om ook uw duurzame levenswijze te ondersteunen bieden wij u gratis de volgende diensten:

  • Tijdens uw bezoek aan Hof ten As kunt u uw gebruikte frituurolie bij ons inleveren.
  • Scholen en verenigingen kunnen kurken van onze wijn ophalen voor knutseldoeleinden. S.v.p. mail ons zodat wij het voor u klaar zetten.
  • Jerrycans van 5, 10 en 20 liter kunt u afhalen voor eigen gebruik. S.v.p. mail ons zodat wij het voor u klaar zetten.
Enkele elementen uit ons duurzaamheidsbeleid zijn:

  • Wij maken gebruik van lokale leveranciers en centraliseren bestellingen ter verlaging van onze CO2-voetafdruk.
  • Brood wordt in grote volumes geleverd en bakken wij dagdagelijks af.
  • Frituurvetten, glas en karton worden door erkende firma's opgehaald en gerecycleerd. 
  • Veel van ons organisch keukenafval wordt gebruikt als voer voor onze herten en bambi's.
  • Alle schilderwerken worden uitgevoerd met acrylverf wat op basis van water is; dit in tegenstelling tot schadelijk solventverf.
  • Wij vervangen klassieke en halogeenlampen door led-lampen.
  • Onze koffiekoekjes en mayonaise zijn niet voorverpakt.

Openingsuren brasserie en terras

Lunch: woensdag t/m vrijdag en zondag*.
*Zondag zijn wij de hele dag open vanaf 12 uur.

Diner: woensdag t/m zondag**
'Op zaterdag vragen wij u gespreid te reserveren over over twee zittingen, enkel en alleen om "opstoppingen" op het meest gewenste uur (19u00) te vermijden. Gebruik dus ook de reservatie tijden 18u00 en 19u30/20u00 dit om het meest gewenste uur te ontlasten aub.
Brasserie

Brasserie / kaart & suggesties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x