Gastenboek


Siefried Baele

5 ***** Bezocht nov. 2016
Gezellig sfeervol interieur, een vriendelijke bediening en al jaren een lekkere keuken met kwalitatieve producten.

Philiped  Anderlecht       “Dîner de mariage très réussie”     Bezocht juni 2016 

Invités à l'occasion d'un mariage, cet endroit est très agréable, Il y a un restaurant et cette grande salle de réception dans une ancienne grange ,la salle d'un style vielle ferme plafonds en briques vouté , une décoration très conviviale, la grande cours toujours vielle ferme colle bien dans le cadre(attention aux pavés,sol très irrégulier, dames avec des hauts talons!!!! pas très pratique pour marcher).
l'apéritif servi à l’extérieur, le repas d'une très bonne qualité, copieux , second passage avec tous les plats, est très appréciable.
Le vin très bon choix et la soiré dansante dans ce cadre donne une petite touche plus intime.
En un mot si vous cherchez une salle de réception c'est un bon choix.
Grand parking.

  • Willy V.                                              "Toeval of niet ..."

Uitgenodigd worden op een trouwfeest en een voor ons nieuwe zaak leren kennen .Zelden zo een vlotte service tegengekomen ,ondanks 112 genodigden ,warm eten aan tafel krijgen met een ster niveau en toen het bord leeg was ..was er een 2de ronde ! Het kader maakte ons nostalgisch ,geen straten omrijden om parking te vinden , die zijn er in overvloed voor de deur .Doch zou ik graag ook iets negatiefs willen schrijven , maar das verdomd moeilijk ..zelfs de DJ was klasse, ook de wijn ,verwarmde plaats voor de rokers ..dan toch een min puntje ,het toilet is boven ..maar in feite is er beneden ook een handicapten wc .Ons zien ze er zeker terug , in de brasserie of op het terras , want getrouwd zijn we al :} Gr. Willy & Co

Karel M.                                          "Heerlijk culinair genieten"      Beoordeeld op 04/10/2015              

Zeer mooie omgeving, correcte bediening. Heerlijk genieten van het aperitief tot en met de koffie en alle heerlijke en verse gerechten er tussenin. Goede wijnkaart. Prijskwaliteit een echte topper!! 't Was een verwenavond van culinair genieten! Karel & Veerle, Marc en Anneke,

Robert V    Kampenhout, België   Een bezoek waard !”   4 van 5 sterren            Beoordeeld op 13 oktober 2015

Bezoek van 8/10/2015 Al ettelijke keren geweest en het eten is er altijd lekker Steeds vriendelijke bediening - Prijs/kwaliteit zit goed- De seizoens gebonden gerechten kan U vinden in hun "Markt Menu"...voor een correcte prijs ! ( = Oktober : Wild )

Capt. JackBruxelles      "Degelijk"                                         Beoordeeld op 20 september 2015 

In hof ten As ga ik regelmatig om een van de specialiteiten te eten. De "vol au Vent" is er ongeloofelijk lekker. Je kan erook heel goede steaks, Tartaar, enz eten. Kortom een bistro keuken die verzorgd, lekker en aan een eerlijke prijs is. De service is vriendelijk. Lekkere bieren en wijnenmaken het best aangenaam. 
 

Heerlijke kaart, seizoens gebonden gerechten worden ook aangeboden. heerlijk gegeten en perfecte bediening!!!! Je voelt je welkom en iedereen is zeer attent! 

 Peter V Leuven Belgiê         Aangename ervaring"                Beoordeeld op 7 augustus 2014 

Zeer mooi kader zowel binnen als op de binnenkoer om van een maaltijd te genieten. Heel vriendelijke en professionele bediening. Ik heb zelf de vol-au-vent gegeten en dit was één van de lekkerste die ik ooit geproefd heb en ook mooi gepresenteerd. Uitgebreid wijnaanbod. Prijs/kwaliteit zit goed. Leuke ervaring om nog eens over te doen en zeker aan te raden.

Arimonza Desio Italie             "Belissimo"             Beoordeeld op 19 November 2015
locale molto bello, curato nei particolari, Ho mangiato foie gras scottato e carne, tutto ottimo, anche il servizio molto gentile. Manca solo un menu in inglese! :)