Wijn suggesties    kom deze proeven in onze brasserie 

zie :   klik hier   
     
                        
   
     
                       
                                                     

a la carte   (  seizoensuggesties = ROOD // klassiekers = zwart)

Buiten deze "a la carte" gerechten bieden wij tevens andere dagsuggesties aan  die wij dagelijks aan uw voorstellen. 
"Onze kaart" wisselt ongeveer een 5 à 6 keer per jaar volgens het seizoen.
Telkens combineren we seizoensgerechten (in het rood aangeduid) met onze klassieke gerechten. 

Starters 

gebakken eendenlever / bloedpens / siroop van Geuze  € 14.15
artisanale machelse wildpaté / twee confituren  € 13.60
wildkroket met zalfje van boschampignons    1 stuk / 2stuks € 8.75  /  € 14.85 
scampi / pastinaak / kruidenjus / Pernod € 13.85
scampi Hof ten As € 13.95
kaaskroketten € 12.25
pompoenroom  € 4.95
tomatenroom € 4.85
garnaalkroktetten € 16.25
 
 

Slaatjes

klavertje 4 (wildpaté/Italiaanse ham/wildkroket/scampi)   €  24.75
   
slaatje met gebakken kip & scampi gegaard in “aceito Balsamico” € 20.15
americain Koude schotel met huisbereide americian & rauwkost € 19.25
   
   


Bij reservaties van 5 personen of meer vragen wij uw keuze te beperken tot maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdschotels. Zo kunnen wij u beter & sneller bedienen.

Hoofdgerechten


hertenfilet Grand Venur / wintergroenten  € 26.50
gevulde parelhoe / Calvados saus  € 21.35
wildragout               € 18.95
Italian hamburger    mozzarella/rucola/Italiaanse ham,
                        BBQ saus 
€ 17.25
London hamburger    cheddar, spek, oignons,
                        honing mosterd saus
€ 17.75
scampi Hof ten As € 22.50
vol au vent
klassiek koninginnenhapje bereid zoals vroeger met in bouillon gegaarde kip, champignons en verse balletjes in een huisgemaakt krokant bladerdeeggebakje
€ 19.45
rundsteak 220 gr. (Limousin) € 22.75
entrecôte  300 gr
( vlees met vetrand & zenuw) . al naargelang het ras (Angnus, Charolais, limousin…),de herkomst (Ierland, België, Frankrijk, Argentinië…) ,de duur en manier van rijpen (op karkas of niet) bieden wij u een stuk vlees aan met telkens een andere smaak en structuur.
prijs volgens marktaanbod,
vraag dit aan de ober dagprijs
kabeljauw haasje Hof ten As € 25.25
kabeljauw haasje Nantua (kreeftensaus) € 26.50


extra’s

bearnaise, peperroom, provençaal €3.25
champignonroom €3.50
gebakken champignons € 4.00
groen slaatje met vinaigrette € 3.15
gemende met vinaigrette € 3.15
tomatensla met gesnipperde ui en peterselie € 3.15

Pasta’s

lasagne met room € 12.50
spaghetti Bolognaise € 9.00 / 12.00
spaghetti Hof Ten As € 9.50 / 12.50
pasta vegetarisch (Provençaal) € 10.00
 

Voor onze kleinsten

kinderkip met appelmoes € 8.50
kinderkip natuur € 7.00
kinder vol au vent € 8.25
kinderspaghetti € 6.00